Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu

• Oslo, Oslo, Norwegia
  • Bergen, Vestland, Norwegia
  • Jessheim, Akershus, Norwegia
  • Stavanger, Rogaland, Norwegia
  • Kristiansand, Agder, Norwegia
  • Ålesund, Møre og Romsdal, Norwegia
  • Trondheim, Trøndelag, Norwegia
  • Brønnøysund, Nordland, Norwegia
  • Mo i Rana, Nordland, Norwegia
  • Bodø, Nordland, Norwegia
  • Sandnes, Rogaland, Norwegia
  • Fredrikstad, Østfold, Norwegia
  • Drammen, Buskerud, Norwegia

1 NOK

Czytali temat:
Magda lena anakondaa Jakaś tam (12302 niezalogowanych)
1 Post

(Hilton)
Wiking
ulv72 napisał:
tja.... no wiec wyslalem teraz wiadomosc... po pierwszej probie - haslo wrong security code ... ponowilem i wiadomosc juz poszla.... sprobowalem jeszcze raz wyslac nowa wiadomosc i poszla od razu...
niemniej widac, ze nie dziala to tak jak powinno, moze uda sie poprawic ale nic nie obiecuje

Znaczy sie, najpierw musza byc rozmowy z informatykiem, tak?
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1485 Postów
Darek ...
(ulv72)
Maniak
Hilton napisał:
ulv72 napisał:
tja.... no wiec wyslalem teraz wiadomosc... po pierwszej probie - haslo wrong security code ... ponowilem i wiadomosc juz poszla.... sprobowalem jeszcze raz wyslac nowa wiadomosc i poszla od razu...
niemniej widac, ze nie dziala to tak jak powinno, moze uda sie poprawic ale nic nie obiecuje

ano dokladnie tak
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-2  
Odpowiedz   Cytuj
1 Post

(Kowalski10)
Wiking
ulv72 napisał:
Hilton napisał:
ulv72 napisał:

ano dokladnie tak

...procz tego u mnie /moze i u innych tez/ dzieje sie czesto tak, ze mnie wywala i trzeba sie logowac na nowo.
a najlepsze jest w tym to, ze caly napisany post szlag trafia...a mnie razem z nim...
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1 Post

(giovi2)
Wiking
Kowalski10 napisał:
ulv72 napisał:
Hilton napisał:
ulv72 napisał:

ano dokladnie tak

...procz tego u mnie /moze i u innych tez/ dzieje sie czesto tak, ze mnie wywala i trzeba sie logowac na nowo.
a najlepsze jest w tym to, ze caly napisany post szlag trafia...a mnie razem z nim...

O matko,Kowalski!!!!!!!Mam nadzieję,że szlag jednak Cię nie trafi Jeszcze możesz wyjśc"na ludzi"
Zgłoś wpis
Oceń wpis:1  
Odpowiedz   Cytuj
1 Post

(Hilton)
Wiking
Nie wywala, tylko zostajesz automatycznie wylogowany, za kare. Ja sie juz tak wycfaniąłm ze jak napisze posta to go kopiuje na wszelki wypadek, kilka razy se przydało. KO walski, ucz sie ode mnie, o za prawde powiadam ci, hilton to mądra i sprytna istota.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1 Post

(giovi2)
Wiking
Hilton napisał:
Nie wywala, tylko zostajesz automatycznie wylogowany, za kare. Ja sie juz tak wycfaniąłm ze jak napisze posta to go kopiuje na wszelki wypadek, kilka razy se przydało. KO walski, ucz sie ode mnie, o za prawde powiadam ci, hilton to mądra i sprytna istota.

Ja też tak robię,już od dłuższego czasu,inaczej już bym wyszła z siebie i stanęła obok
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1564 Posty
Maniak
Kowalski10 napisał:

Przerabiałem to, jeśli korzystasz z komputera, do którego nie mają dostępu osoby trzecie, zaznacz przy logowaniu opcję "zapamiętaj mnie na tym komputerze" i problem zrywania sesji zniknie. W innym przypadku trzeba cierpieć lub pokombinować .
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1 Post

(retier1)
Wiking
giovi2 napisał:
Hilton napisał:

Ja też tak robię,już od dłuższego czasu,inaczej już bym wyszła z siebie i stanęła obok

Ej,ej, sprytne dziewczyny!!!!!!!!!!!
A czemuż to dopiero teraz o tym mówicie

Straszne z was samsonki (dobrze odmieniłem to )
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1 Post

(cyganka)
Wiking
Dino napisał:
Kowalski10 napisał:

Przerabiałem to, jeśli korzystasz z komputera, do którego nie mają dostępu osoby trzecie, zaznacz przy logowaniu opcję "zapamiętaj mnie na tym komputerze" i problem zrywania sesji zniknie. W innym przypadku trzeba cierpieć lub pokombinować .

Oj Dino,mam ten sam problem, więc pomogłeś cieszę się
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
1 Post

(Kowalski10)
Wiking
Ok, dzieki.
Skoro to bardziej ogolny problem to jakos to scierpie.
Dino, a hasel to ja nie lubie zostawiac, bo wiesz jak jest: do wszystkiego to samo haslo /coby nie zwariowac/
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj

Facebook Messenger YouTube Instagram TikTok